Gyermekek Háza Déli Óvoda

Gyermekek Háza Déli Óvoda

Székhely

Tisztelettel köszöntöm a Gyermekek Háza Déli Óvoda honlapján, melynek segítségével bepillanthatnak Székhely Intézményünk életébe.

Az itt közzétett információk, dokumentumok, segítségével tájékozódhatnak óvodánk nevelési módszereiről, hagyományairól, pedagógiai elgondolásairól és megvalósításukról. Ízelítőt kaphatnak az igen változatos, évszakoknak, ünnepeknek megfelelő, színes program kínálatunkról, rendezvényeinkről, melyek hasznos információt nyújtanak óvodánk gyermekközpontú tevékenységéről. Célunk, hogy a ránk bízott gyermekek sokoldalú fejlesztését, az iskolakészültségi fok elérését harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog légkörben valósítsuk meg. Igyekszünk, hogy a nálunk töltött évek alatt a csoporton belül, valamint a gyerekek, a szülők és pedagógusok között is egyaránt bizalmon alapuló harmonikus kapcsolat alakuljon ki. Ennek elősegítésére az általunk szervezett számtalan közös program ad segítséget, melyekkel gazdagítjuk, ápoljuk hagyományainkat, vonzóvá, élményekben gazdaggá tesszük az óvodai életet.

​Köszönjük érdeklődését. Szeretettel várjuk Intézményünkbe!

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Skarbit Józsefné
Igazgató

„Nincs még egy ilyen kor, amikor a gyermeknek nagyobb szüksége lenne az értelmes segítségre, és minden, ami akadályozza a kreatív tevékenységben, a tökéletesség elérésének esélyét csökkenti.”

 Maria Montessori


     

Cím

4400, Nyíregyháza, Kereszt utca 8.

Telefonszám

06-42/512-920

E-mail cím

gyermekekhazaovoda@gmail.com

Weboldal

N/A

További óvodák